comscore
Tumpuan :
Detik Niaga

DC Healthcare buka DC Body kedua

KUALA LUMPUR: DC Healthcare Holdings Bhd, penyedia perkhidmatan perubatan estetik yang mengkhusus dalam penyediaan prosedur tidak invasif dan invasif minimum, mengumumkan pembukaan DC Body terbaru di USJ Taipan.

Pembukaan ini menandakan satu langkah penting dalam misi DC Healthcare untuk menjadikan perkhidmatan estetik dan kesihatan yang unggul lebih mudah diakses sambil terus memenuhi pelbagai keperluan pelanggannya yang semakin meningkat.

Pengarah Urusan DC Healthcare, Dr Chong Tze Sheng berkata, pihaknya sangat teruja untuk memperkenalkan pusat DC Body dengan meluaskan spektrum perkhidmatan kesihatan dan estetik syarikat.

“Pengembangan ke USJ Taipan ini bukan sahaja menunjukkan komitmen kami untuk kecemerlangan dan inovasi tetapi juga menandakan tindak balas kami terhadap permintaan yang semakin meningkat untuk penyelesaian estetik dan kesejahteraan holistik.

“Kami percaya dalam memperkasakan pelanggan kami dalam perjalanan mereka ke arah kesejahteraan dan estetik, dan cawangan baharu itu adalah bukti dedikasi kami untuk menyediakan komprehensif, berpusatkan pelanggan peduli,” katanya di sini hari ini.

DC Body – USJ Taipan mewakili lonjakan inovatif untuk DC Healthcare, memperluaskan tawaran Kumpulan ke dalam pengurusan berat badan khusus, kaunseling pemakanan peribadi dan kontur badan. DC Body – USJ Taipan direka selaras dengan falsafah Kumpulan penjagaan peribadi, holistik, dibangunkan dengan kerjasama profesional perubatan yang dihormati dari Klinik Dr Chong dan pakar pemakanan bertauliah.

Ikuti sekarang! WhatsApp Channel rasmi Buletin TV3 untuk berita terkini setiap masa.

Loading...
Terkini