comscore
Tumpuan :
Nasional

Seri Paduka tiba di Subang selepas akhiri Kembara Kenali Borneo

Agong bersama Raja Permaisuri dan Paduka Anakanda tiba di Pangkalan TUDM Subang semalam. – FOTO: Istana Negara/Facebook

KUALA LUMPUR: Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah dan Raja Permaisuri Agong, Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, selamat berangkat tiba di Pangkalan Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM), Subang selepas menamatkan Kembara Kenali Borneo di Sabah dan Sarawak, semalam.

Menurut catatan di laman Facebook Istana Negara, keberangkatan tiba Seri Paduka baginda disambut oleh Komander Pangkalan Udara Subang, Brig Jen Dr Norazrin Shamsudin dan turut disertai oleh ahli keluarga TUDM.

Turut berangkat tiba ialah Pemangku Raja Pahang, Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah, Tengku Panglima Raja Kolonel Tengku Amir Nasser Ibrahim Shah dan Tengku Panglima Perang Tengku Ahmad Ismail Mu’adzam Shah.

Keberangkatan tiba Seri Paduka baginda turut disambut oleh ahli keluarga TUDM. – FOTO: Istana Negara/ Facebook

Kembara Kenali Borneo yang diadakan buat julung kali bagi merealisasikan impian Seri Paduka baginda berdua untuk mendekati rakyat di Sabah dan Sarawak menamatkan penjelajahan yang bermula 3 September dan berakhir di Telok Melano semalam. – BERNAMA

Loading...
Terkini