comscore
Tumpuan :
Nasional

Suami Ina Naim ‘ditidurkan’ di ICU

Foto Mohd Syahril (kiri) bersama Suhaimi, Hazamin dan Rahim daripada kumpulan In-Team. FOTO: Munsyid Malaysia / Instagram

KUALA LUMPUR: Bekas anggota kumpulan nasyid In-Team, Suhaimi Saad, 43, dilapor ditempatkan di unit rawatan rapi (ICU) di sebuah hospital di Johor Bahru, Johor, demikian disahkan ketua kumpulan In-Team, Mohd Syahril Abdul Khalid.

Mohd Syahril memberitahu, keadaan Suhaimi kurang baik dan sedang ‘ditidurkan’.

“Suhaimi sakit dan sedang mendapatkan rawatan. Jadi, saya memohon orang ramai agar mendoakan dirinya sembuh.“Dia dimasukkan ke hospital kira-kira seminggu lalu. Namun, mengenai punca penyakit, saya kurang pasti,” katanya yang menziarahi penyanyi itu, Sabtu lalu.

Suhaimi dilaporkan sudah beberapa bulan kurang sihat dan muntah setiap kali makan hingga berat badan susut. FOTO: fail NSTP

Menurut Mohd Syahril, dia difahamkan Suhaimi sudah beberapa bulan kurang sihat dan muntah setiap kali makan hingga berat badan susut.

“Baru-baru ini, bapa mentuanya (ayah Ina Naim) membawa Suhaimi ke Johor Bahru untuk mendapatkan rawatan.

“Buat masa ini, Ina dan keluarganya tidak mahu diganggu kerana mahu memberi tumpuan kepada Suhaimi,” katanya.

Suhaimi berkahwin dengan Ina pada 12 Ogos 2007 dan dikurniakan empat cahaya mata iaitu Ehmad Hadie Elfardie, Sallman Elkhoyri, Phyrosh Elfadwah dan Nur Layla Elghufrony.

Loading...
Terkini