comscore
Tumpuan :
Nasional

[VIDEO] Video suami pukul isteri tular


RINGKASAN BERITA

  • Polis siasat kes seorang lelaki didakwa memukul isterinya di sebuah hotel di Port Dickson, Negeri Sembilan, susulan video tular di media sosial.
  • Ketua Polis Daerah Port Dickson, Supt. Aidi Sham Mohamed berkata, wanita itu dipercayai baru habis pantang, pergi ke bilik suaminya yang dikatakan berlaku curang.

PORT DICKSON: Polis mengesan pelaku dalam video tular sejak semalam memaparkan seorang lelaki yang memukul isterinya di sebuah hotel di daerah ini.

Ketua Polis Daerah Port Dickson, Superintendan Aidi Sham Mohamed berkata, pada jam 3 petang semalam pihaknya mendapat maklumat mengenai video tular berdurasi 0:31 saat di media sosial memaparkan pasangan berusia 37 dan 38 tahun bergaduh di sebuah hotel.

“Siasatan mendapati kejadian berlaku pada 24 Mei lalu jam 9.50 pagi di sebuah hotel di Port Dickson, Negeri Sembilan dan pergaduhan itu membabitkan sepasang suami isteri,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Katanya, punca kejadian dipercayai suaminya telah berlaku curang dan tidur di sebuah hotel.

“Susulan pergaduhan itu, mangsa seorang perempuan Melayu cedera di pipi dan sakit di beberapa anggota badan.

“Mangsa sudah membuat laporan dan kes disiasat di bawah Seksyen 323/18A Akta Keganasan Rumahtangga,” katanya.

Isteri kepada lelaki itu yang dikatakan baru habis berpantang, pergi sendiri ke bilik suaminya di hotel itu, sebelum terjadi pergaduhan.

Ikuti sekarang! WhatsApp Channel rasmi Buletin TV3 untuk berita terkini setiap masa.

Loading...
Terkini